EAT » Dumplingskola
Dumplingskola

DUMPLINGSKOLA UNDER LEDNING AV KINESISK DUMPLINGMÄSTARE

Här får du under en kväll prova på att göra fyra sorters dumplings från olika regioner i Kina, allt under ledning av restaurangens kinesiska dumplingmästare.

Under kvällen får du testa att göra dumplings i olika former och av varierande svårighetsgrad. Smaksättningen och utseendet hos dumplings skiljer sig mycket åt i Kinas olika regioner.

Dumplingtrenden har vuxit sig allt starkare de senaste åren och tiden inne för svenskarna att lära sig vad riktiga dumplings är. Det finns oändliga variationer av dumplings i det kinesiska köket. Det är klart att man ska våga testa att göra dumplings hemma tycker vi!

Varje lektion avslutas med en middag där ni tillsammans äter de dumplings ni gjort. Dumplingmästarna Jiao Wang Hong Mei och Chen Xueqin sätter betyg på era dumplings och utser en vinnare. Priset är utrustning för att komma igång med dumplingtillverkningen hemma.

Dumplingmästarna är två av de kockar som EAT handplockat till sitt kök för att kunna servera genuin kinesisk mat av högsta kvalitet.


  • Instagram