DAGENS HUSMAN, WOK, NUDLAR, SALLAD, GRILL OCH BIBIMBAP

 

v.7 (12-16 feb)
Mån:
Högrev Texas chili med ångat ris, bönsalsa och gräddfil

Wok: Kycklinglårfilé med black peppersås, paprika och purjolök
Nudel: Sojapicklat lantägg med svampbuljong, tofu, sesam och pak choi (VEG)
Sallad: Friterad torsk med picklad gurka och morot, avokado och currymajonnäs
Grill: Teriyakirostad lax och spenat, ångade sockerärtor och ingefärsyoghurt
Bibimbap: Chili king prawns, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tis:
Kryddgrillad fläskkarré med asiatisk cole slaw, bbq-sås och rostad potatis

Wok: Kycklinglårfilé med black peppersås, paprika och purjolök
Nudel: Sojapicklat lantägg med svampbuljong, tofu, sesam och pak choi (VEG)
Sallad: Friterad torsk med picklad gurka och morot, avokado och currymajonnäs
Grill: Teriyakirostad lax och spenat, ångade sockerärtor och ingefärsyoghurt
Bibimbap: Chili king prawns, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Ons:
Kalvfärsbiff med rostad potatis, tomatsallad och timjanfärskost

Wok: Kycklinglårfilé med black peppersås, paprika och purjolök
Nudel: Sojapicklat lantägg med svampbuljong, tofu, sesam och pak choi (VEG)
Sallad: Friterad torsk med picklad gurka och morot, avokado och currymajonnäs
Grill: Teriyakirostad lax och spenat, ångade sockerärtor och ingefärsyoghurt
Bibimbap: Chili king prawns, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tor:
Rosmarinstekta kycklingbröst med morot- och potatisstomp, brynt smör

Wok: Fläskkarré ”Chinese BBQ” med salladskål, morot och broccoli
Nudel: Anka med rostad kålbuljong, chilimarinerad svamp och pak choi
Sallad: Ört- och chilirostad zucchini med kimchi, avokado och kikärtsdip (VEGAN)
Grill: Teriyakirostad lax och spenat, ångade sockerärtor och ingefärsyoghurt
Bibimbap: Chili king prawns, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fre:
Mörstekt, rostad högrev med broccoli, rostad potatis och dragon majonnäs

Wok: Fläskkarré ”Chinese BBQ” med salladskål, morot och broccoli
Nudel: Anka med rostad kålbuljong, chilimarinerad svamp och pak choi
Sallad: Ört- och chilirostad zucchini med kimchi, avokado och kikärtsdip (VEGAN)
Grill: Teriyakirostad lax och spenat, ångade sockerärtor och ingefärsyoghurt
Bibimbap: Chili king prawns, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

v.8 (19-23 feb)
Mån:
Pulled pork med tomatsalsa, majschips, ångat ris och koriander

Wok: Fläskkarré ”Chinese BBQ” med salladskål, morot och broccoli
Nudel: Gambas i rostad räkbuljong med kale, picklad paprika och chili
Sallad: Friterad tofu ”house spice” med kimchi, avokado och chipotlemajonnäs (VEG)
Grill: Grillad tandoorikyckling med indisk sallad, ångat ris och myntayoghurt
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tis:
Grillad och bräserad fläskkotlett i pepparsky med baljväster och grillsmör

Wok: Fläskkarré ”Chinese BBQ” med salladskål, morot och broccoli
Nudel: Gambas i rostad räkbuljong med kale, picklad paprika och chili
Sallad: Friterad tofu ”house spice” med kimchi, avokado och chipotlemajonnäs (VEG)
Grill: Grillad tandoorikyckling med indisk sallad, ångat ris och myntayoghurt
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Ons:
Marockansk oxfärsbiff med mangosalsa, koriander och ångat ris

Wok: Fläskkarré ”Chinese BBQ” med salladskål, morot och broccoli
Nudel: Gambas i rostad räkbuljong med kale, picklad paprika och chili
Sallad: Friterad tofu ”house spice” med kimchi, avokado och chipotlemajonnäs (VEG)
Grill: Grillad tandoorikyckling med indisk sallad, ångat ris och myntayoghurt
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tor:
Mörbakad högrev med svampsallad, kokt potatis och örtmajonnäs

Wok: Ingefärsrostad kycklinglårfilé i kinesisk curry med paprika och purjolök
Nudel: Sichuanpepparkryddad portabello i svampbuljong, böngroddar, pak choi VEG
Sallad: Grillad lax ”teryaki” med avokado, kale, bladsallad och ingefärsdressing
Grill: Grillad tandoorikyckling med indisk sallad, ångat ris och myntayoghurt
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fre:
Rostat kycklingbröst med tomat- och olivsallad, basilikayoghurt och friterad vitlök

Wok: Ingefärsrostad kycklinglårfilé i kinesisk curry med paprika och purjolök
Nudel: Sichuanpepparkryddad portabello i svampbuljong, böngroddar, pak choi VEG
Sallad: Grillad lax ”teryaki” med avokado, kale, bladsallad och ingefärsdressing
Grill: Grillad tandoorikyckling med indisk sallad, ångat ris och myntayoghurt
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg


  • Instagram