v.12 (24 mars)
Fredag:
Chili- och ingefärsbräserat högrev med sesamstekt kinakål, citron- och yuzusky och ris

Wok: Kyckling i het ostronsås, morot, kinakål och rödlök
Nudel: Sichuanpepparbuljong, konfiterad anka, pak choi, kinakål och salladslök
Sallad: Ishavsräkor, aioli, avokado, kimchi och kale
Grill: Grillad tandoorikyckling, syrlig kålsallad, naanbröd och myntayoghurt
Bibimbap: Högrev, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

v. 13 (27-31 mars)
Pulled pork med het bönröra, ris och gräddfil

Wok: Biffwok med bambuskott, purjolök, paprika och rostad vitlök
Nudel: Kyckling hot pot med kinesisk kål, ingefära och salladslök
Sallad: Kallrökt lax, senapsdressing, avokado och kimchisallad
Grill: Grillad flankstek, pommes frites, sichuanmajonnäs, kimchi
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tisdag:
Högrev med senapstuvad kål, kokt potatis och persilja

Wok: Biffwok med bambuskott, purjolök, paprika och rostad vitlök
Nudel: Kyckling hot pot med kinesisk kål, ingefära och salladslök
Sallad: Kallrökt lax, senapsdressing, avokado och kimchisallad
Grill: Grillad flankstek, pommes frites, sichuanmajonnäs, kimchi
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Onsdag:
Oxfärsbiff med pasta pesto, rostad tomat och rödlök

Wok: Biffwok med bambuskott, purjolök, paprika och rostad vitlök
Nudel: Kyckling hot pot med kinesisk kål, ingefära och salladslök
Sallad: Kallrökt lax, senapsdressing, avokado och kimchisallad
Grill: Grillad flankstek, pommes frites, sichuanmajonnäs, kimchi
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Torsdag:
Torsk med ishavsräkor, picklad blomkål, krämig skaldjurssås och potatis

Wok: Kycklinglår, het jordnötssås, blomkål, paprika, kinakål, chilinötter
Nudel: Mörbakad fläsksida i sesambuljong, krämbakat ägg och salladslök
Sallad: Hoisinrostad anka med picklad gurka, kale och avokado
Grill: Grillad flankstek, pommes frites, sichuanmajonnäs, kimchi
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fredag:
Fläskkarré BBQ med coleslaw, rostad majssalsa och rostad potatis

Wok: Kycklinglår, het jordnötssås, blomkål, paprika, kinakål, chilinötter
Nudel: Mörbakad fläsksida i sesambuljong, krämbakat ägg och salladslök
Sallad: Hoisinrostad anka med picklad gurka, kale och avokado
Grill: Grillad flankstek, pommes frites, sischuanmajonnäs, kimchi
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

v. 14 (3-7 april)
Måndag:
Marockansk lammgryta med harissa, couscous och myntayoghurt

Wok: Rostad högrev i syrlig chilisås med broccoli och rostad vitlök
Nudel: Räkor i sötsur buljong, böngroddar, pak choi och koriander
Sallad: Tunna skivor av sesammarinerad biff med kimchi, avokado och ingefärsdressing
Grill: Halv grillad BBQ-kyckling, picklade böngroddar, misodressing
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tisdag:
Rostat kycklinglår med dijon och dragonsås, broccoli och rostad potatis

Wok: Rostad högrev i syrlig chilisås med broccoli och rostad vitlök
Nudel: Räkor i sötsur buljong, böngroddar, pak choi och koriander
Sallad: Tunna skivor av sesammarinerad biff med kimchi, avokado och ingefärsdressing
Grill: Halv grillad BBQ-kyckling, picklade böngroddar, misodressing
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Onsdag:
Oxfärsbiff med tomatsallad, mynta, yoggi & rostad potatis

Wok: Rostad högrev i syrlig chilisås med broccoli och rostad vitlök
Nudel: Räkor i sötsur buljong, böngroddar, pak choi och koriander
Sallad: Tunna skivor av sesammarinerad biff med kimchi, avokado och ingefärsdressing
Grill: Halv grillad BBQ-kyckling, picklade böngroddar, misodressing
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Torsdag:
Pocherad torsk med rostade betor, pepparrot och brynt smör

Wok: Limebakade räkor i röd curry med paprika, lök och koriander
Nudel: Het ingefärsbuljong med mörkokt fläsk, kinakål, ingefära & paprika
Sallad: Asiatisk laxtartar, röd kimchi, avokado och japansk majonnäs
Grill: Halv grillad BBQ-kyckling, picklade böngroddar, misodressing
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fredag:
Kycklinglårfilé med harissarostade grönsaker, hummus och ris

Wok: Limebakade räkor i röd curry med paprika, lök och koriander
Nudel: Het ingefärsbuljong med mörkokt fläsk, kinakål, ingefära & paprika
Sallad: Asiatisk laxtartar, röd kimchi, avokado och japansk majonnäs
Grill: Halv grillad BBQ-kyckling, picklade böngroddar, misodressing
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

v. 15 (10-14 april)
Måndag:
Gulash på högrev, crème fraiche och kokt potatis

Wok: Fläsk i grön curry med röd paprika, morot och vitkål
Nudel: Rostad kyckling, chilibuljong med kinesisk kål, ingefära och salladslök
Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Ingefärsgravad lax, syrade böngroddar, ris och sojavinaigrette
Bibimbap: Kyckling, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tisdag:
Mörbakad fläskkarré med chilirostade champinjoner, lök, kryddig skysås och rostad potatis

Wok: Fläsk i grön curry med röd paprika, morot och vitkål
Nudel: Rostad kyckling, chilibuljong med kinesisk kål, ingefära och salladslök
Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Ingefärsgravad lax, syrade böngroddar, ris och sojavinaigrette
Bibimbap: Kyckling, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Onsdag:
Asiatisk oxfärsbiff, skysås med smak av sesam, pak choi och rostad potatis

Wok: Fläsk i grön curry med röd paprika, morot och vitkål
Nudel: Rostad kyckling, chilibuljong med kinesisk kål, ingefära och salladslök
Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Ingefärsgravad lax, syrade böngroddar, ris och sojavinaigrette
Bibimbap: Kyckling, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Torsdag:
Smörbakad torsk med vitvinssås, rostad mandel, rostad morot och kokt potatis

Wok: Fläsk i grön curry med röd paprika, morot och vitkål
Nudel: Rostad kyckling, chilibuljong med kinesisk kål, ingefära och salladslök
Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Ingefärsgravad lax, syrade böngroddar, ris och sojavinaigrette
Bibimbap: Kyckling, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fredag: Stängt


  • Instagram