DAGENS HUSMAN, WOK, NUDLAR OCH SALLAD

V.27

Mån:
Husman: Currybiff med picklad lök, gräddfil, koriander och ångat ris

Wok: Räkor i chilivitlökssås med kinesisk kål, grön chili och blomkål
Nudel: Rostad portabello i kryddig svampbuljong, tofu med rostad sesam (VEGAN)
Sallad: Varmrökt lax med dillkräm, picklad tomat, avokado och surdegskrutonger

 

Tis:
Husman: Svartpeppargrillad fläskkarré med tomatsallad, chilimajonnäs och rostad potatis

Wok: Räkor i chilivitlökssås med kinesisk kål, grön chili och blomkål
Nudel: Rostad portabello i kryddig svampbuljong, tofu med rostad sesam (VEGAN)
Sallad: Varmrökt lax med dillkräm, picklad tomat, avokado och surdegskrutonger

Ons:
Husman: Grillad lammfärsbiff med rostad zucchini, basilikasmör och pinjenötter

Wok: Räkor i chilivitlökssås med kinesisk kål, grön chili och blomkål
Nudel: Rostad portabello i kryddig svampbuljong, tofu med rostad sesam (VEGAN)
Sallad: Varmrökt lax med dillkräm, picklad tomat, avokado och surdegskrutonger

Tor:
Husman: Rostad kycklinglår med Caesarsallad, rostad potatis och lagrad ost

Wok: Räkor i chilivitlökssås med kinesisk kål, grön chili och blomkål
Nudel: Rostad portabello i kryddig svampbuljong, tofu med rostad sesam (VEGAN)
Sallad: Varmrökt lax med dillkräm, picklad tomat, avokado och surdegskrutonger
Grill: Grillad röding med fänkål- & zucchinisallad och citronmajonnäs
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fre:
Husman:  Mörbakat högrev ”house spice” med stekt spetskål, brynt sojasmör  och ångat ris

Wok: Räkor i chilivitlökssås med kinesisk kål, grön chili och blomkål
Nudel: Rostad portabello i kryddig svampbuljong, tofu med rostad sesam (VEGAN)
Sallad: Varmrökt lax med dillkräm, picklad tomat, avokado och surdegskrutonger
Grill: Grillad röding med fänkål- & zucchinisallad och citronmajonnäs
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

 

V.28

Mån:
Husman: Tomatbrässerat högrev med het bulgursallad, granatäpple och yoghurt

Wok: Fläskkarré ”Chinese BBQ” med salladskål, paprika och broccoli
Nudel: Chilikryddad kyckling med rostad sesambuljong, pak choi och koriander
Sallad: Frasstekt fläsksida med grön sparris, avokado, kimchi och sojabönskräm

Nudel: Brässerad spetskål i ”hot pot” med röd paprika, shiitake och pak choi

 

Tis:
Husman: Rostat kycklingbröst, cashewnötssås, pak choi, ångat ris och koriander

Wok: Fläskkarré ”Chinese BBQ” med salladskål, paprika och broccoli
Nudel: Chilikryddad kyckling med rostad sesambuljong, pak choi och koriander
Sallad: Frasstekt fläsksida med grön sparris, avokado, kimchi och sojabönskräm

Nudel: Brässerad spetskål i ”hot pot” med röd paprika, shiitake och pak choi

 

Ons:
Husman: Oxfärsbiff med gröna ärtor, lingon, potatisstomp och sky

Wok: Fläskkarré ”Chinese BBQ” med salladskål, paprika och broccoli
Nudel: Chilikryddad kyckling med rostad sesambuljong, pak choi och koriander
Sallad: Frasstekt fläsksida med grön sparris, avokado, kimchi och sojabönskräm

Nudel: Brässerad spetskål i ”hot pot” med röd paprika, shiitake och pak choi

 

Tor:
Husman: Pepparrostat högrev med grillad broccoli, rostad potatis och dragonmajonnäs

Wok: Fläskkarré ”Chinese BBQ” med salladskål, paprika och broccoli
Nudel: Chilikryddad kyckling med rostad sesambuljong, pak choi och koriander
Sallad: Frasstekt fläsksida med grön sparris, avokado, kimchi och sojabönskräm

Nudel: Brässerad spetskål i ”hot pot” med röd paprika, shiitake och pak choi

 

Fre:
Husman:  Svartpepparrostad fläskarré med bbq sås, ”salsa fresca” och rostad potatis

Wok: Fläskkarré ”Chinese BBQ” med salladskål, paprika och broccoli
Nudel: Chilikryddad kyckling med rostad sesambuljong, pak choi och koriander
Sallad: Frasstekt fläsksida med grön sparris, avokado, kimchi och sojabönskräm

Nudel: Brässerad spetskål i ”hot pot” med röd paprika, shiitake och pak choi

 

V.29

Mån:

Husman: Pulled pork med het bönsalsa, koriander och gräddfil

Wok: Högrev med black pepper sås, paprika, och purjolök
Nudel: Fläsksida i rostad chilibuljong med kale, paprika & chili
Sallad: Hoisinrostad anka med picklad gurka, kale, avokado och limeyoghurt
Nudel: Sesammarinerad tofu med ingefärsbuljong, paprika, kinakål och koriander

 

Tis:

Husman: Svartpepparrostad fläskkarré, tomatsallad, chilimajonnäs rostad potatis

Wok: Högrev med black pepper sås, paprika, och purjolök
Nudel: Fläsksida i rostad chilibuljong med kale, paprika & chili
Sallad: Hoisinrostad anka med picklad gurka, kale, avokado och limeyoghurt
Nudel: Sesammarinerad tofu med ingefärsbuljong, paprika, kinakål och koriander

Ons:

Husman: Lammfärsbiff med fetaost, tomater, oliver och basilikakräm

Wok: Kyckling med black pepper sås, paprika, och purjolök
Nudel: Gambas i rostad räkbuljong med kale, paprika & chili
Sallad: Hoisinrostad anka med picklad gurka, kale, avokado och limeyoghurt
Nudel: Sesammarinerad tofu med ingefärsbuljong, paprika, kinakål och koriander

Tor:

Husman: Brödstekt torsk med soyabönor, syrlig potatispuré och brynt smör

Wok: Kyckling med black pepper sås, paprika, och purjolök
Nudel: Gambas i rostad räkbuljong med kale, paprika & chili
Sallad: Hoisinrostad anka med picklad gurka, kale, avokado och limeyoghurt
Nudel: Sesammarinerad tofu med ingefärsbuljong, paprika, kinakål och koriander

 

Fre:

Husman: Tunnskuren pepparbiff  med svampsallad -& rostad potatis och dragonsky

Wok: Kyckling med black pepper sås, paprika, och purjolök
Nudel: Gambas i rostad räkbuljong med kale, paprika & chili
Sallad: Hoisinrostad anka med picklad gurka, kale, avokado och limeyoghurt
Nudel: Sesammarinerad tofu med ingefärsbuljong, paprika, kinakål och koriander

 

 

v.30

Mån:

Husman: Högrev ”Texas chili” med tomat salsa, ångat ris gräddfil & koriander

Wok: Räkor i chilisås, paprika, purjolök, kinakål och koriander
Nudel: Anka med rostad kålbuljong, chilimarinerad svamp och pakchoi
Nudel: Sischuanpepparkryddad portabello i svampbuljong, böngroddar, pak choi (VEGAN)
Sallad: Grillad lax ”teryaki” med avokado, kale, bladsallad och ingefärsdressing

 

Tis:

Husman: Svartpepparbrässerad fläskkarre med stekt spetskål, örtmajonnäs och rostad potatis

Wok: Räkor med chilisås, paprika, purjolök, kinakål och koriander
Nudel: Anka med rostad kålbuljong, chilimarinerad svamp och pakchoi
Nudel: Sischuanpepparkryddad portabello i svampbuljong, böngroddar, pak choi (VEGAN)
Sallad: Grillad lax ”teryaki” med avokado, kale, bladsallad och ingefärsdressing

Ons:

Husman: Oxfärsbiff med tomat -& fetaostsallad, rostad potatis och aioli

Wok: Räkor med chilisås, paprika, purjolök, kinakål och koriander
Nudel: Anka med rostad kålbuljong, chilimarinerad svamp och pakchoi
Nudel: Sischuanpepparkryddad portabello i svampbuljong, böngroddar, pak choi (VEGAN)
Sallad: Grillad lax ”teryaki” med avokado, kale, bladsallad och ingefärsdressing

Tor:

Husman: Svartpeppargrillad kycklingbröst med rostad potatis, parmesan och tomatsås

Wok: Räkor med chilisås, paprika, purjolök, kinakål och koriander
Nudel: Anka med rostad kålbuljong, chilimarinerad svamp och pakchoi
Nudel: Sischuanpepparkryddad portabello i svampbuljong, böngroddar, pak choi (VEGAN)
Sallad: Grillad lax ”teryaki” med avokado, kale, bladsallad och ingefärsdressing

 

Fre:

Husman: Mörbakad fläskkarré med smörstekt kål, brynt smör och ångat ris

Wok: Räkor med chilisås, paprika, purjolök, kinakål och koriander
Nudel: Anka med rostad kålbuljong, chilimarinerad svamp och pakchoi
Nudel: Sischuanpepparkryddad portabello i svampbuljong, böngroddar, pak choi (VEGAN)
Sallad: Grillad lax ”teryaki” med avokado, kale, bladsallad och ingefärsdressing

 

 

V.31

 

Mån:

Husman: Rödvinsbrässerad högrev, sidfläsk, champinjoner, syltlök och krossad King-Edward

Wok: Pepparbiff med black pepper sås, paprika, och purjolök
Nudel: Gambas i rostad räkbuljong med kale, shiitake & sjögrässallad
Nudel: Sojapicklat lantägg i het och syrlig buljong, böngroddar, salladslök och koriander (VEG)
Sallad: Frasstekt fläsksida med marinerad broccoli, avokado, kimchi och kimchimajonnäs

 

Tis:

Husman: Mörbakad fläskkarré med smörstekt kål, chilimajonäs och ångat ris

Wok: Pepparbiff med black pepper sås, paprika, och purjolök
Nudel: Gambas i rostad räkbuljong med kale, shiitake & sjögrässallad
Nudel: Sojapicklat lantägg i het och syrlig buljong, böngroddar, salladslök och koriander (VEG)
Sallad: Frasstekt fläsksida med marinerad broccoli, avokado, kimchi och kimchimajonnäs

Ons:

Husman: Marockansk oxfärsbiff med mangosalsa, koriander och ångat ris

Wok: Pepparbiff med black pepper sås, paprika, och purjolök
Nudel: Gambas i rostad räkbuljong med kale, shiitake & sjögrässallad
Nudel: Sojapicklat lantägg i het och syrlig buljong, böngroddar, salladslök och koriander (VEG)
Sallad: Frasstekt fläsksida med marinerad broccoli, avokado, kimchi och kimchimajonnäs

Tor:

Husman: Rostat kycklingbröst med tomatsallad, rostad potatis och grönpepparsås

Wok: Pepparbiff med black pepper sås, paprika, och purjolök
Nudel: Gambas i rostad räkbuljong med kale, shiitake & sjögrässallad
Nudel: Sojapicklat lantägg i het och syrlig buljong, böngroddar, salladslök och koriander (VEG)
Sallad: Frasstekt fläsksida med marinerad broccoli, avokado, kimchi och kimchimajonnäs

 

Fre:

Husman: Chili och plommon rostat högrev med grillad broccoli och sesamyoghurt

Wok: Pepparbiff med black pepper sås, paprika, och purjolök
Nudel: Gambas i rostad räkbuljong med kale, shiitake & sjögrässallad
Nudel: Sojapicklat lantägg i het och syrlig buljong, böngroddar, salladslök och koriander (VEG)
Sallad: Frasstekt fläsksida med marinerad broccoli, avokado, kimchi och kimchimajonnäs

 

V.32

Mån:

Husman: Pulled pork med het bönsalsa, koriander och gräddfil

Wok: Kyckling ”Chinise BBQ” med salladskål, morot och broccoli
Nudel: Tunnskuren pepparbiff i kryddig chilibuljong, pak choy med rostad sesam
Nudel: Rostad Portabello i kryddig svampbuljong, tofu med rostad sesam(VEGAN)
Sallad: Varmrökt lax med dillkräm, picklad tomat, avokado och surdegskrutonger

 

Tis:

Husman: Smörstekt kycklingbröst med dijonsenap, dragon och svamp

Wok: Kyckling ”Chinise BBQ” med salladskål, morot och broccoli
Nudel: Tunnskuren pepparbiff i kryddig chilibuljong, pak choy med rostad sesam
Nudel: Rostad Portabello i kryddig svampbuljong, tofu med rostad sesam(VEGAN)
Sallad: Varmrökt lax med dillkräm, picklad tomat, avokado och surdegskrutonger

Ons:

Husman: Lammfärsbiff med fetaost, tomater, oliver och vitlökssmör

Wok: Kyckling ”Chinise BBQ” med salladskål, morot och broccoli
Nudel: Tunnskuren pepparbiff i kryddig chilibuljong, pak choy med rostad sesam
Nudel: Rostad Portabello i kryddig svampbuljong, tofu med rostad sesam(VEGAN)
Sallad: Varmrökt lax med dillkräm, picklad tomat, avokado och surdegskrutonger

Tor:

Husman: Pepparrostad högrev med rostad blomkål, sweetchilisås och ångat ris

Wok: Kyckling ”Chinise BBQ” med salladskål, morot och broccoli
Nudel: Tunnskuren pepparbiff i kryddig chilibuljong, pak choy med rostad sesam
Nudel: Rostad Portabello i kryddig svampbuljong, tofu med rostad sesam(VEGAN)
Sallad: Varmrökt lax med dillkräm, picklad tomat, avokado och surdegskrutonger

 

Fre:

Husman: Kryddglaserad fläskarré ”BBQ” med ingefärssyltad pumpa och koriander

Wok: Kyckling ”Chinise BBQ” med salladskål, morot och broccoli
Nudel: Tunnskuren pepparbiff i kryddig chilibuljong, pak choy med rostad sesam
Nudel: Rostad Portabello i kryddig svampbuljong, tofu med rostad sesam(VEGAN)
Sallad: Varmrökt lax med dillkräm, picklad tomat, avokado och surdegskrutonger

 

V.33

Mån:

Husman: Currybiff, picklad lök, ångat ris, gräddfil och koriander

Wok: Pepparbiff med black pepper sås, paprika, och purjolök
Nudel: Chilikryddad kyckling med rostad sesambuljong, pak choi och koriander
Nudel: Sischuanpepparkryddad portabello i svampbuljong, böngroddar, pak choi (VEGAN)
Sallad: Chilirostad anka med avokado, kimchi, kale och korianderdipp

 

Tis:

Husman: Svartpeppargrillad fläskkarré, tomatsallad, rostad potatis och chilimajonnäs

Wok: Pepparbiff med black pepper sås, paprika, och purjolök
Nudel: Chilikryddad kyckling med rostad sesambuljong, pak choi och koriander
Nudel: Sischuanpepparkryddad portabello i svampbuljong, böngroddar, pak choi (VEGAN)
Sallad: Chilirostad anka med avokado, kimchi, kale och korianderdipp

Ons:

Husman: Grillad kalvfärsbiff med rostad zucchini, basilikasmör och pinjenötter

Wok: Pepparbiff med black pepper sås, paprika, och purjolök
Nudel: Chilikryddad kyckling med rostad sesambuljong, pak choi och koriander
Nudel: Sischuanpepparkryddad portabello i svampbuljong, böngroddar, pak choi (VEGAN)
Sallad: Chilirostad anka med avokado, kimchi, kale och korianderdipp

Tor:

Husman: Rostat kycklingbröst, cashewnötsås, pak choi, ångat ris och koriander

Wok: Pepparbiff med black pepper sås, paprika, och purjolök
Nudel: Chilikryddad kyckling med rostad sesambuljong, pak choi och koriander
Nudel: Sischuanpepparkryddad portabello i svampbuljong, böngroddar, pak choi (VEGAN)
Sallad: Chilirostad anka med avokado, kimchi, kale och korianderdipp

 

Fre:

Husman: Mörbakad högrev med Ceasarsallad, rostad potatis och lagrad ost

Wok: Pepparbiff med black pepper sås, paprika, och purjolök
Nudel: Chilikryddad kyckling med rostad sesambuljong, pak choi och koriander
Nudel: Sischuanpepparkryddad portabello i svampbuljong, böngroddar
Sallad: Chilirostad anka med avokado, kimchi, kale och korianderdipp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Instagram