HUSMAN, WOK, NUDLAR, SALLAD, GRILL OCH BIBIMBAP

v.25 (19-23 juni)
Mån:
Bräserad högrev med rostade tomater, salvia, mandel och bönor

Wok: Fläskkarré i kryddig bönsås, pak choi, koriander och fänkål
Nudel: Torsk i het buljong, chili, salladslök och koriander
Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Pekingglaserade spareribs med syrlig kålsallad och koriander
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tis:
Frasstekt fläskbog med ljummen sparrissallad och örtmajonnäs

Wok: Fläskkarré i kryddig bönsås, pak choi, koriander och fänkål
Nudel: Torsk i het buljong, chili, salladslök och koriander
Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Pekingglaserade spareribs med syrlig kålsallad och koriander
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Ons:
Grillad kalvfärsbiff med ”pasta pesto”, zucchini och parmesan

Wok: Fläskkarré i kryddig bönsås, pak choi, koriander och fänkål
Nudel: Torsk i het buljong, chili, salladslök och koriander
Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Pekingglaserade spareribs med syrlig kålsallad och koriander
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tors:
Kummel ”sallad Niçoise” med krämig dressing, örter och levainkrutonger

Wok: Fläskkarré i kryddig bönsås, pak choi, koriander och fänkål
Nudel: Torsk i het buljong, chili, salladslök och koriander
Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Pekingglaserade spareribs med syrlig kålsallad och koriander
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fre: Stängt

v.26 (26-30 juni)
Mån:
Eats lasagne med tomatsås, parmesan och basilika

Wok: Rostad högrev i syrlig chilisås med broccoli och salladskål
Nudel: Mörkokt kycklinglår i sesamkryddad buljong med grön chili och böngroddar
Sallad: Frasstekt fläsksida med grön sparris, avokado, kimchi och sojabönkräm
Grill: Flankstek med färskpotatissallad, dragon och tryffelmajonnäs
Bibimbap: Kyckling, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tis:
Svartpepparbräserad fläskkarré med caesarsallad och rostad potatis

Wok: Rostad högrev i syrlig chilisås med broccoli och salladskål
Nudel: Mörkokt kycklinglår i sesamkryddad buljong med grön chili och böngroddar
Sallad: Frasstekt fläsksida med grön sparris, avokado, kimchi och sojabönkräm
Grill: Flankstek med färskpotatissallad, dragon och tryffelmajonnäs
Bibimbap: Kyckling, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Ons:
Lammfärsbiff med fetaost, tomater, oliver och basilika

Wok: Rostad högrev i syrlig chilisås med broccoli och salladskål
Nudel: Mörkokt kycklinglår i sesamkryddad buljong med grön chili och böngroddar
Sallad: Frasstekt fläsksida med grön sparris, avokado, kimchi och sojabönkräm
Grill: Flankstek med färskpotatissallad, dragon och tryffelmajonnäs
Bibimbap: Kyckling, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tors:
Pocherad sej med remoulad, primörer och kokt potatis

Wok: Räkor i sötsur buljong, rostade jordnötter, pak choi och koriander
Nudel: Asiatiska köttbullar med chilibuljong, paprika och purjolök
Sallad: Grillat kycklingbröst med kimchi, kale, rostad tomat och sesam- & korianderdip
Grill: Flankstek med färskpotatissallad, dragon och tryffelmajonnäs
Bibimbap: Kyckling, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fre:
Citrus- och pepparrostad ”Sansho” rostbiff med asiatisk sallad och sojadressing

Wok: Räkor i sötsur buljong, rostade jordnötter, pak choi och koriander
Nudel: Asiatiska köttbullar med chilibuljong, paprika och purjolök
Sallad: Grillat kycklingbröst med kimchi, kale, rostad tomat och sesam- & korianderdip
Grill: Flankstek med färskpotatissallad, dragon och tryffelmajonnäs
Bibimbap: Kyckling, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

v. 27 (3-7 juli)
Mån:
Högrev Texas chili med picklad lök, majschips, tomatsalsa och gräddfil

Wok: Räkor i Go baosås med röd paprika, morot och vitkål
Nudel: Het ingefärsbuljong med mörkokt fläsk och sparris
Sallad: Falafel med harissa, avokado, kale, bladsallad och limeyoghurt
Grill: Kycklingspett, krossad avokado, grillad färsklök och kimchimajonnäs
Bibimbap: Högrev, sesamgurka, böngroddar, syrad kålsallad och krämbakat ägg

Tis:
Ugnsstekt torsk med färskpotatissallad och krämig skaldjursröra

Wok: Räkor i Go baosås med röd paprika, morot och vitkål
Nudel: Het ingefärsbuljong med mörkokt fläsk och sparris
Sallad: Falafel med harissa, avokado, kale, bladsallad och limeyoghurt
Grill: Kycklingspett, krossad avokado, grillad färsklök och kimchimajonnäs
Bibimbap: Högrev, sesamgurka, böngroddar, syrad kålsallad och krämbakat ägg

Ons:
Marockansk oxfärsbiff med mangosalsa, koriander och ångat ris

Wok: Räkor i Go baosås med röd paprika, morot och vitkål
Nudel: Anka med rostad kålbuljong, chilimarinerad svamp och pak choi
Sallad: Ishavsräkor, romansallad, salsa chilena, avokado, syrad kål
Grill: Kycklingspett, krossad avokado, grillad färsklök och kimchimajonnäs
Bibimbap: Högrev, sesamgurka, böngroddar, syrad kålsallad och krämbakat ägg

Tors:
Svartpeppargrillad fläskkarré med tomatsallad, chilimajonnäs och rostad potatis

Wok: Ingefärsrostat kalkonlårfilé i kinesisk curry med paprika och purjolök
Nudel: Anka med rostad kålbuljong, chilimarinerad svamp och pak choi
Sallad: Ishavsräkor, romansallad, salsa chilena, avokado, syrad kål
Grill: Kycklingspett, krossad avokado, grillad färsklök och kimchimajonnäs
Bibimbap: Högrev, sesamgurka, böngroddar, syrad kålsallad och krämbakat ägg

Fre:
Rostad kycklinglårfilé med caesarsallad och rostad potatis

Wok: Ingefärsrostat kalkonlårfilé i kinesisk curry med paprika och purjolök
Nudel: Anka med rostad kålbuljong, chilimarinerad svamp och pak choi
Sallad: Ishavsräkor, romansallad, salsa chilena, avokado, syrad kål
Grill: Kycklingspett, krossad avokado, grillad färsklök och kimchimajonnäs
Bibimbap: Högrev, sesamgurka, böngroddar, syrad kålsallad och krämbakat ägg

v. 28 (10-14 juli)
Mån:
Biffcurry med linser, rispilaff och örtyoghurt

Sallad: Hoisinrostat anklår med syrad kinakål, kale och chilimajonnäs
Grill: Konfiterad lammbog, rostade tomater, krassesmör och pommes frites
Bibimbap: Kycklinglår, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

Tis:
Ugnsstekt kummel med mangosalsa, koriander och ris

Sallad: Hoisinrostat anklår med syrad kinakål, kale och chilimajonnäs
Grill: Konfiterad lammbog, rostade tomater, krassesmör och pommes frites
Bibimbap: Kycklinglår, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

Ons:
Lammfärsbiff med bulgursallad och het aubergineröra

Sallad: Hoisinrostat anklår med syrad kinakål, kale och chilimajonnäs
Grill: Konfiterad lammbog, rostade tomater, krassesmör och pommes frites
Bibimbap: Kycklinglår, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

Tors:
Chilirostad fläskkarré med sommargrönsaker och koriander

Sallad: Hoisinrostat anklår med syrad kinakål, kale och chilimajonnäs
Grill: Konfiterad lammbog, rostade tomater, krassesmör och pommes frites
Bibimbap: Kycklinglår, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

Fre:
Tunnskuren rostbiff med syltade tomater och krämig nypotatissallad

Sallad: Hoisinrostat anklår med syrad kinakål, kale och chilimajonnäs
Grill: Konfiterad lammbog, rostade tomater, krassesmör och pommes frites
Bibimbap: Kycklinglår, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

v.29 (17-21 juli)
Mån:
EAT’s Pulled pork med syrad lök, bönsalsa och ris

Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Konfiterat anklår, tryffelmajonnäs, bladsallad och pommes frites
Bibimbap: Högrev, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

Tis:
Tomat- & salviabräserad högrev med rostad zucchini och parmesan

Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Konfiterat anklår, tryffelmajonnäs, bladsallad och pommes frites
Bibimbap: Högrev, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

Ons:
Oxfärsbiff med ljummen potatissallad och pesto

Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Konfiterat anklår, tryffelmajonnäs, bladsallad och pommes frites
Bibimbap: Högrev, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

Tors:
Pocherad torsk med rostade betor, pepparrot och brynt smör

Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Konfiterat anklår, tryffelmajonnäs, bladsallad och pommes frites
Bibimbap: Högrev, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

Fre:
Kycklinglårfilé med harissarostade grönsaker, hummus och ris

Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Konfiterat anklår, tryffelmajonnäs, bladsallad och pommes frites
Bibimbap: Högrev, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

v.30 (24-28 juli)
Mån:
Currybräserad kyckling med picklade grönsaker och ångat ris

Sallad: Ishavsräkor, avokado, syrad kål, sirachamajonnäs och koriander
Grill: Frasig fläsksida krämig kålsallad och pommes frites
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

Tis:
Chilirostad högrev med grekisk sallad, fetaost och rostad potatis

Sallad: Ishavsräkor, avokado, syrad kål, sirachamajonnäs och koriander
Grill: Frasig fläsksida krämig kålsallad och pommes frites
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

Ons:
Biff à la Lindström med persiljesmör, frasig lök och rostad potatis

Sallad: Ishavsräkor, avokado, syrad kål, sirachamajonnäs och koriander
Grill: Frasig fläsksida krämig kålsallad och pommes frites
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

Tors:
Pocherad spätta med smörsås, broccoli och färskpotatis

Sallad: Ishavsräkor, avokado, syradkål, sirachamajonnäs och koriander
Grill: Frasig fläsksida krämig kålsallad och pommes frites
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

Fre:
Eat’s lasagne med tomatsås, basilika och parmesan

Sallad: Ishavsräkor, avokado, syrad kål, sirachamajonnäs och koriander
Grill: Frasig fläsksida krämig kålsallad och pommes frites
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

v.31 (31 juli-4 aug)
Mån:
Högrev Texas chili med picklad lök, majschips, tomatsalsa och gräddfil

Sallad: Tunna skivor av sesam-marinerad biff med kimchi, avokado och kikärtsdip
Grill: Kycklingspett, krossad avokado, grillad färsklök och pommes frites
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

Tis:
Ångad spätta med syrlig gurka, dill och gräslökscrème fraiche

Sallad: Tunna skivor av sesam-marinerad biff med kimchi, avokado och kikärtsdip
Grill: Kycklingspett, krossad avokado, grillad färsklök och pommes frites
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

Ons:
Grillad kalvfärsbiff med ”pasta pesto”, zucchini och parmesan

Sallad: Tunna skivor av sesam-marinerad biff med kimchi, avokado och kikärtsdip
Grill: Kycklingspett, krossad avokado, grillad färsklök och pommes frites
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

Tors:
Brödstekt torsk med dansk remoulad, sojabönor och färskpotatis

Sallad: Tunna skivor av sesam-marinerad biff med kimchi, avokado och kikärtsdip
Grill: Kycklingspett, krossad avokado, grillad färsklök och pommes frites
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

Fre:
Fläskkarré med cole slaw, BBQ-sås och rostad potatis

Sallad: Tunna skivor av sesam-marinerad biff med kimchi, avokado och kikärtsdip
Grill: Kycklingspett, krossad avokado, grillad färsklök och pommes frites
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, kimchi och krämbakat ägg

v.32 (7-11 aug)
Mån:
Kycklinggryta med champinjoner, lök, dijonsenap och persilja

Sallad: Chilirostad anka med avokado, kimchi, kale och korianderdip
Grill: Ingefärsgravad lax med mynta, grönärtskräm och pommes frites
Bibimbap: Oxkind, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tis:
Ugnsstekt torsk med betor, kapris, brynt smör och färskpotatis

Sallad: Chilirostad anka med avokado, kimchi, kale och korianderdip
Grill: Ingefärsgravad lax med mynta, grönärtskräm och pommes frites
Bibimbap: Oxkind, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Ons:
Kalvfärsbiff med rostade tomater, mandel och örtsmör

Sallad: Chilirostad anka med avokado, kimchi, kale och korianderdip
Grill: Ingefärsgravad lax med mynta, grönärtskräm och pommes frites
Bibimbap: Oxkind, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tors:
Svartpepparbräserad fläskkarré med paprika, lök och koriander

Sallad: Chilirostad anka med avokado, kimchi, kale och korianderdip
Grill: Ingefärsgravad lax med mynta, grönärtskräm och pommes frites
Bibimbap: Oxkind, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fre:
Rostat kycklinglår med gräslöksdip och färskpotatissallad

Sallad: Chilirostad anka med avokado, kimchi, kale och korianderdip
Grill: Ingefärsgravad lax med mynta, grönärtskräm och pommes frites
Bibimbap: Oxkind, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

v. 33 (14-18 aug)
Måndag:
Bräserat kycklinglår i mongolisk curry med koriander, lök och ris

Wok: Fläskkarré ”Chinese BBQ” med salladskål, morot och rödlök
Nudel: Anka med rostad kålbuljong, chilimarinerad svamp och pak choi
Sallad: Tunna skivor av sesam-marinerad biff med kimchi, avokado och kikärtsdip
Grill: Spishalstrad ingefärsgravad lax med mynta, grönärtskräm och broccoli
Bibimbap: Oxkind, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tis:
Biff curry, linser, rispilaff och örtyoghurt

Wok: Fläskkarré ”Chinese BBQ” med salladskål, morot och rödlök
Nudel: Anka med rostad kålbuljong, chilimarinerad svamp och pak choi
Sallad: Tunna skivor av sesam-marinerad biff med kimchi, avokado och kikärtsdip
Grill: Spishalstrad ingefärsgravad lax med mynta, grönärtskräm och broccoli
Bibimbap: Oxkind, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Ons:
Svartpeppargrillad fläskkarré med tomatsallad, chilimajonnäs och rostad potatis

Wok: Kycklinglårfilé med black pepper sås, paprika och purjolök
Nudel: Anka med rostad kålbuljong, chilimarinerad svamp och pak choi
Sallad: Tunna skivor av sesam-marinerad biff med kimchi, avokado och kikärtsdip
Grill: Spishalstrad ingefärsgravad lax med mynta, grönärtskräm och sparris
Bibimbap: Oxkind, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tors:
Ugnsstekt torsk med färskpotatissallad och krämig skaldjursröra

Wok: Kycklinglårfilé med black pepper sås, paprik och purjolök
Nudel: Sichuanpepparkryddad biff i svampbuljong, champinjon, pak choi
Sallad: Hoisinrostad anka med picklad gurka, kale, avokado och limedressing
Grill: Spishalstrad ingefärsgravad lax med mynta, grönärtskräm och sparris
Bibimbap: Oxkind, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fre:
Marockansk oxfärsbiff med mangosalsa, koriander och ångat ris

Wok: Kycklinglårfilé med black pepper sås, paprik och purjolök
Nudel: Sichuanpepparkryddad biff i svampbuljong, champinjon, pak choi
Sallad: Hoisinrostad anka med picklad gurka, kale, avokado och limedressing
Grill: Spishalstrad ingefärsgravad lax med mynta, grönärtskräm och sparris
Bibimbap: Oxkind, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

v.34 (21-25 aug)
Mån:
Tomatbräserad högrev, het bulgursallad, granatäpple och yoghurt

Wok: Räkor i grön curry med kinesisk kål, grön chili och blomkål
Nudel: Bräserad biff hot pot med salladskål, ingefära och salladslök
Sallad: Falafel med harissa, avokado, kale, bladsallad och limeyoghurt
Grill: Grillad tandoorikyckling med indisk sallad, ångat ris och raita
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tis:
Rostat kycklinglår, cashewnötsås, pak choi, ångat ris och koriander

Wok: Räkor i grön curry med kinesisk kål, grön chili och blomkål
Nudel: Bräserad biff hot pot med salladskål, ingefära och salladslök
Sallad: Falafel med harissa, avokado, kale, bladsallad och limeyoghurt
Grill: Grillad tandoorikyckling med indisk sallad, ångat ris och raita
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Ons:
Biff à la Lindström med persiljesmör, frasig lök och rostad potatis

Wok: Räkor i black peppersås med kinesisk kål, grön chili och blomkål
Nudel: Bräserad biff hot pot med salladskål, ingefära och salladslök
Sallad: Falafel med harissa, avokado, kale, bladsallad och limeyoghurt
Grill: Grillad tandoorikyckling med indisk sallad, ångat ris och raita
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tors:
Brödstekt torsk med sojabönor, syrlig potatispuré och brynt smör

Wok: Kalkonlår i spiskumminsås med limeblad, broccoli och paprika
Nudel: Rostad portabello i kryddig svampbuljong, tofu med rostad sesam
Sallad: Ishavsräkor, romansallad, salsa chilena, avokado, syrad kål
Grill: Grillad tandoorikyckling med indisk sallad, ångat ris och raita
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fre:
Mörbakad fläskkarré med BBQ-sås, ”salsa fresca” och rostad potatis

Wok: Kalkonlår i spiskumminsås med limeblad, broccoli och paprika
Nudel: Rostad portabello i kryddig svampbuljong, tofu med rostad sesam
Sallad: Ishavsräkor, romansallad, salsa chilena, avokado, syrad kål
Grill: Grillad tandoorikyckling med indisk sallad, ångat ris och raita
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

v.35 (28 aug-1 sep)
Mån:
Bräserad högrev med rostade toamter, salvia, mandel och bönor

Wok: Kyckling i het jordnötsås med paprika, pak choi och rödlök
Nudel: Torsk i hetsyrlig buljong, chili, salladslök och koriander
Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Pekingglaserade spare ribs med syrlig kålsallad och koriander
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tis:
Frasstekt fläskbog med ljummen sallad på morot och potatis, örtmajonnäs

Wok: Kyckling i het jordnötsås med paprika, pak choi och rödlök
Nudel: Torsk i hetsyrlig buljong, chili, salladslök och koriander
Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Pekingglaserade spare ribs med syrlig kålsallad och koriander
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Ons:
Grillad kalvfärsbiff med ”pasta pesto”, zucchini och parmesan

Wok: Fläskkarré i kryddig bönsås, pak choi, koriander och fänkål
Nudel: Torsk i het och syrlig buljong, chili, salladslök och koriander
Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Pekingglaserade spare ribs med syrlig kålsallad och koriander
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tors:
Kummel ”Sallad Niçoise” med krämig dressing, örter och levainkrutonger

Wok: Fläskkarré i kryddig bönsås, pak choi, koriander och fänkål
Nudel: Torsk i het och syrlig buljong, chili, salladslök och koriander
Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Pekingglaserade spare ribs med syrlig kålsallad och koriander
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fre:
Rostat kycklinglår med grillade tomater, myntasallad och tahiniyoghurt

Wok: Fläskkarré i kryddig bönsås, pak choi, koriander och fänkål
Nudel: Torsk i het och syrlig buljong, chili, salladslök och koriander
Sallad: Koreansk biffsallad, glasnudlar, avokado, syrad kål och koriander
Grill: Pekingglaserade spare ribs med syrlig kålsallad och koriander
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

v.36 (4-8 sep)
Mån:
EATs lasagne med tomatsås, parmesan och basilika

Wok: Rostad högrev i syrlig chilisås med broccoli och salladskål
Nudel: Mörkokt kycklinglår i sesamkryddad buljong med grön chili och böngroddar
Sallad: Frasstekt fläsksida med marinerad broccoli, avokado, kimchi och sojabönkräm
Grill: Flankstek med ljummen svampsallad, dragon och tryffelmajonnäs
Bibimbap: Kyckling, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tis:
Svartpepparbräserad fläskkarré med caesarsallad och rostad potatis

Wok: Rostad högrev i syrlig chilisås med broccoli och salladskål
Nudel: Mörkokt kycklinglår i sesamkryddad buljong med grön chili och böngroddar
Sallad: Frasstekt fläsksida med marinerad broccoli, avokado, kimchi och sojabönkräm
Grill: Flankstek med ljummen svampsallad, dragon och tryffelmajonnäs
Bibimbap: Kyckling, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Ons:
Lammfärsbiff med fetaost, tomater, oliver och basilika

Wok: Rostad högrev i syrlig chilisås med broccoli och salladskål
Nudel: Mörkokt kycklinglår i sesamkryddad buljong med grön chili och böngroddar
Sallad: Frasstekt fläsksida med marinerad broccoli, avokado, kimchi och sojabönkräm
Grill: Flankstek med ljummen svampsallad, dragon och tryffelmajonnäs
Bibimbap: Kyckling, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tors:
Pocherad sej med remoulad, primörer och kokt potatis

Wok: Räkor i sötsur buljong, rostade jordnötter, pak choi och koriander
Nudel: Asiatiska köttbullar med chilibuljong, paprika och purjolök
Sallad: Grillat kycklingbröst med kimchi, kale, rostad tomat och sesam- & korianderdip
Grill: Flankstek med ljummen svampsallad, dragon och tryffelmajonnäs
Bibimbap: Kyckling, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fre:
Citrus- och pepparrostad ”Sansho” rostbiff med asiatisk sallad och sojadressing

Wok: Räkor i sötsur buljong, rostade jordnötter, pak choi och koriander
Nudel: Asiatiska köttbullar med chilibuljong, paprika och purjolök
Sallad: Grillat kycklingbröst med kimchi, kale, rostad tomat och sesam- & korianderdip
Grill: Flankstek med ljummen svampsallad, dragon och tryffelmajonnäs
Bibimbap: Kyckling, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg


  • Instagram