DAGENS HUSMAN, WOK, NUDLAR, SALLAD, GRILL OCH BIBIMBAP

v.42 (16-20 okt)
Mån:
Pulled pork med het bönsalsa, koriander och gräddfil

Wok: Kalkonlår i spiskumminsås med limeblad, broccoli och paprika
Nudel: Bräserad spetskål ”hot pot” med shiitake, ingefära och salladslök VEG
Sallad: Vietnamesisk biffsallad med glasnudlar, avokado, kale och grön chilimajonnäs
Grill: Grillad lax ”teryaki” med rökt avokado, ångad pak choi och ingefärsdressing
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tis:
Rostat kycklinglår med caesarsallad, rostad potatis och lagrad ost

Wok: Kalkonlår i spiskumminsås med limeblad, broccoli och paprika
Nudel: Bräserad spetskål ”hot pot” med shiitake, ingefära och salladslök VEG
Sallad: Vietnamesisk biffsallad med glasnudlar, avokado, kale och grön chilimajonnäs
Grill: Grillad lax ”teryaki” med rökt avokado, ångad pak choi och ingefärsdressing
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Ons:
Lammfärsbiff med harissa, israelisk bulgursallad, russin och paprikarelish

Wok: Kalkonlår i spiskumminsås med limeblad, broccoli och paprika
Nudel: Bräserad spetskål ”hot pot” med shiitake, ingefära och salladslök VEG
Sallad: Vietnamesisk biffsallad med glasnudlar, avokado, kale och grön chilimajonnäs
Grill: Grillad lax ”teryaki” med rökt avokado, ångad pak choi och ingefärsdressing
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tor:
Torsk med brynt smör, rödbetor, kapris och pepparrot

Wok: Fläskkarré ”Chinese BBQ” med salladskål, morot och rödlök
Nudel: Tunnskuren pepparbiff i kryddig svampbuljong, tofu med rostad sesam
Sallad: Falafel med harissa, avokado, kale, bladsallad och limeyoghurt VEG
Grill: Grillad lax ”teryaki” med rökt avokado, ångad pak choi och ingefärsdressing
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fre:
Mörstekt högrev med tomatsallad, café de paris-sås och rostad potatis

Wok: Fläskkarré ”Chinese BBQ” med salladskål, morot och rödlök
Nudel: Tunnskuren pepparbiff i kryddig svampbuljong, tofu med rostad sesam
Sallad: Falafel med harissa, avokado, kale, bladsallad och limeyoghurt VEG
Grill: Grillad lax ”teryaki” med rökt avokado, ångad pak choi och ingefärsdressing
Bibimbap: Anka, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

v.43 (23-27 okt)
Mån:
Kokt rimmat fläsklägg med rotmos, senap och persilja

Wok: Räkor i grön curry med kinesisk kål, grön chili och blomkål
Nudel: Asiatiska köttbullar med chilibuljong, paprika och purjolök
Sallad: Friterad tofu ”House spice” med picklad fänkål, avokado och chilimajonnäs VEG
Grill: Sejrygg med smörstekt skogssvamp, lantägg, rökt sidfläsk och citronmajonnäs
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tis:
Rostad kycklinglår med cashewnötssås, koriander och pak choi

Wok: Räkor i grön curry med kinesisk kål, grön chili och blomkål
Nudel: Asiatiska köttbullar med chilibuljong, paprika och purjolök
Sallad: Friterad tofu ”House spice” med picklad fänkål, avokado och chilimajonnäs VEG
Grill: Sejrygg med smörstekt skogssvamp, lantägg, rökt sidfläsk och citronmajonnäs
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Ons:
Spiskumminkryddad lamm”kebab” med rostad tomat, lök och myntayoghurt

Wok: Kyckling i het jordnötssås med paprika, pak choi och rödlök
Nudel: Asiatiska köttbullar med chilibuljong, paprika och purjolök
Sallad: Friterad tofu ”House spice” med picklad fänkål, avokado och chilimajonnäs VEG
Grill: Sejrygg med smörstekt skogssvamp, lantägg, rökt sidfläsk och citronmajonnäs
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tor:
Bräserat kycklinglår i mongolisk curry med koriander, lök och ris

Wok: Kyckling i het jordnötssås med paprika, pak choi och rödlök
Nudel: Ångade ”Shrimp cakes” med skaldjursbuljong, kale, koriander och chiliolja
Sallad: Örtgrillad zucchini med kimchi, avokado och kikärtsdip VEG
Grill: Sejrygg med smörstekt skogssvamp, lantägg, rökt sidfläsk och citronmajonnäs
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fre:
Pepparrostad högrev med ljummen svampsallad och dragonmajonnäs

Wok: Kyckling i het jordnötsås med paprika, pak choi och rödlök
Nudel: Ångade ”Shrimp cakes” med skaldjursbuljong, kale, koriander och chiliolja
Sallad: Örtgrillad zucchini med kimchi, avokado och kikärtsdip VEG
Grill: Sejrygg med smörstekt skogssvamp, lantägg, rökt sidfläsk och citronmajonnäs
Bibimbap: Fläskkarré, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

v.44 (30 okt-3 nov)
Mån:
Rödvinsbräserad högrev med sidfläsk, champinjoner, syltlök och krossad King-Edward

Wok: Räkor i sötsursås, rostade jordnötter, pak choi och koriander
Nudel: Sojapicklat lantägg med svampbuljong, tofu, sesam och pak choi VEG
Sallad: Hoisin rostat anklår med syltad pumpa, avokado, ingefära och grön chili
Grill: Sichuanpepparkryddad flankstek med koriander glaze och chilibräserad kål
Bibimbap: Högrev, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tis:
Stekt kycklingbröst med gräddsky, dragon, dijonsenap och baljväxter

Wok: Räkor i sötsur sås, rostade jordnötter, pak choi och koriander
Nudel: Sojapicklat lantägg med svampbuljong, tofu, sesam och pak choi VEG
Sallad: Hoisinrostat anklår med syltad pumpa, avokado, ingefära och grön chili
Grill: Sichuanpepparkryddad flankstek med korianderglaze och chilibräserad kål
Bibimbap: Högrev, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Ons:
Köttfärslimpa med gräddsås, potatispuré, pressgurka och lingon

Wok: Kycklinglårfilé med black pepper sås, paprika och purjolök
Nudel: Sojapicklat lantägg med svampbuljong, tofu, sesam och pak choi VEG
Sallad: Hoisinrostat anklår med syltad pumpa, avokado, ingefära och grön chili
Grill: Sichuanpepparkryddad flankstek med korianderglaze och chilibräserad kål
Bibimbap: Högrev, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tor:
Asiatiska crab cakes med sesamrostad kål, koriander och chilimajonnäs

Wok: Kycklinglårfilé med black peppersås, paprika och purjolök
Nudel: Torsk i het och syrlig buljong, chili, salladslök och koriander
Sallad: Rökt avokado med tofu, sesam, granatäpple och chilivinaigrette VEG
Grill: Sichuanpepparkryddad flankstek med korianderglaze och chilibräserad kål
Bibimbap: Högrev, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fre:
Bräserad fläskkarré med grillad tomat, oliver, kapris och basilikamajonnäs

Wok: Kycklinglårfilé med black pepper sås, paprika och purjolök
Nudel: Torsk i het och syrlig buljong, chili, salladslök och koriander
Sallad: Rökt avokado med tofu, sesam, granatäpple och chilivinagrette VEG
Grill: Sichuanpepparkryddad flankstek med korianderglaze och chilibräserad kål
Bibimbap: Högrev, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

v.45 (6-10 nov)
Mån:
EATs lasagne med tomatsås, parmesan och basilika

Wok: Rostad högrev i syrlig chilisås med broccoli och rostad vitlök
Nudel: Anka med rostad kålbuljong, chilimarinerad svamp och pak choi
Sallad: Curryrostad blomkål med saltade mandlar, avokado och picklesmajonnäs VEG
Grill: Frasstekt lamm ”Provencale” med brytbönor, grillsmör och pommes frites
Bibimbap: Chili king prawns, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tis:
Rostat kycklinglårfilé med ingefära, morotsstomp och brynt sojasmör

Wok: Rostad högrev i syrlig chilisås med broccoli och rostad vitlök
Nudel: Anka med rostad kålbuljong, chilimarinerad svamp och pak choi
Sallad: Curryrostad blomkål med saltade mandlar, avokado och picklesmajonnäs VEG
Grill: Frasstekt lamm ”Provencale” med brytbönor, grillsmör och pommes frites
Bibimbap: Chili king prawns, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Ons:
Lammfärsbiff med fetaost, tomatsallad, sky och örtaioli

Wok: Rostad högrev i syrlig chilisås med broccoli och rostad vitlök
Nudel: Anka med rostad kålbuljong, chilimarinerad svamp och pak choi
Sallad: Curryrostad blomkål med saltade mandlar, avokado och picklesmajonnäs VEG
Grill: Frasstekt lamm ”Provencale” med brytbönor, grillsmör och pommes frites
Bibimbap: Chili king prawns, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Tor:
Chili- och plommonrostat fläsklägg med bulgursallad och sesamyoghurt

Wok: Pepparbiff med het ”chili garlic” kinakål, purjolök och sesam
Nudel: Tempurafriterad portabellosvamp i sesamkryddad buljong med grön chili och böngroddar VEG
Sallad: Varmrökt lax med dillkräm, lantägg, avokado och surdegskrutonger
Grill: Frasstekt lamm ”Provencale” med brytbönor, grillsmör och pommes frites
Bibimbap: Chili king prawns, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg

Fre:
Mörstekt högrev BBQ med rostad potatis och coleslaw

Wok: Pepparbiff med het ”chili garlic” kinakål, purjolök och sesam
Nudel: Tempurafriterad portabellosvamp i sesamkryddad buljong med grön chili och böngroddar VEG
Sallad: Varmrökt lax med dillkräm, lantägg, avokado och surdegskrutonger
Grill: Frasstekt lamm ”Provencale” med brytbönor, grillsmör och pommes frites
Bibimbap: Chili king prawns, sesamgurka, böngroddar, koreansk kålsallad och krämbakat ägg


  • Instagram