EAT CATERING & EVENTS

På restaurant EAT serveras kinesisk kokkonst när den är som bäst. Nu kan du även skräddarsy ditt eget arrangemang.

Från ett mindre frukostmöte med en presentation för några av dina viktigaste kunder till ett större event för hundratals gäster, vi tar ansvaret för detaljerna och leveransen så att du kan fokusera på det viktigaste – dina kunder, partners och medarbetare.

Restaurant EAT ligger i en av de mest centrala delarna av Stockholm, i Mood Gallerian. Våra lokaler sträcker sig genom hela gallerian från Jakobsgatan till Mäster Samuelsgatan vilket innebär att vi har flexibiliteten att kunna genomföra små såväl som stora event.

Vi tar fram förslag på den menyn som passar er och ert arrangemang; kaffe, smörgås och croissants till frukost eller en större meny i traditionell asiatisk stil. Vi tar givetvis även hand om rekvisita, teknisk utrustning, transporter, personal och underhållning om så önskas. Gratis trådlös Internet-uppkoppling ingår i alla våra matsalar.
Är du intresserad av att genomföra ett event hos oss? Vi svarar mer än gärna på frågor kring arrangemanget, förslag på menyer och priser. Eller ännu hellre, kom förbi så vi kan visa våra fina lokaler och bjuda på en kopp kaffe medan vi diskuterar ert event!

Önskar ni hjälp med catering så tar vi oss dit ni är med våra härliga kinesiska rätter eller sushi! Vi ordnar catering till er frukost, lunch, middag, möte, mingel, fest mm. Vi komponerar gärna menyn tillsammans med er och har även färdiga förslag att välja bland. Önskar ni hjälp med personal, porslin, glas mm så ordnar vi självklart det också. Hör av er för menyförslag på rc@eatrestaurant.se eller 08-509 203 00.

Kontakta oss på info@eatrestaurant.se

EAT – JAKOBSBERGSGATAN 15, 111 44 STOCKHOLM

info@eatrestaurant.se 08-509 203 00


  • Instagram